Tadas wrote:punkis wrote:
Pagalwok jei pats eitum vogt :
1. Vagis nelis i garaza, kuriame yra signalizacija, del motociklo kurio verte max 20000 lt, eis kur X5 stovi cia ne biznis.
Eis. X5 į Renault Espace neįkiši! Moto SV - nepyk, bet dar iki šiol esu be žado

Jei jam reik Atv -gal, jei jis nori uzsidirbt pinigu ne
2. kol islaus duris prades kaukt signalizacija paims apsauga
Niekas durų nelaužia dabar - nupjauna vyrius ir durys pačios nukrenta.
Tu nelauzi kiti lauzia, durys durim nelygios , tu pjautum ,petras virintu, kazys lauztu...esme kad sudirba signalizacija!
3. kox garazas be bulgarkes? ims ir nupjaus, + eidamas vogt suzinotum viska ar jis prirakintas ar ne ir pasiruostum tam
Aš pvz. neturiu bulgarkės. Visada skolinuos, tik diskus savo nusiperku. Man jos prireikia į metus 2-4 kartus.
Jei tu neturi nereiskia kad kiti neturi, nereiskia kad vagis neatsines
4. klausimas o ka pades signalizacija visiskai neprotingas, tas pats kas paklaustum: ar tau pades salmas jei nukrisi nuo motociklo? (!?)
Signalizacija padeda ne visada. Signalizacija yra gerai, jei tavo garažas yra bendrame pastate su namu, arba visiškai netoli jo. Tada ir pats gali atsikelti nuo triušmo, pasiimti vinčesterį ir eiti "medžioti". Tačiau, jei signalizacija įvesta garže, kuris yra tarp Kauno ir Jonavos, garažų boksuose - lai signalizuoja ji ten kiek nori ir kaip nori. Sargas už tai neatsako.
Tokiam garaze laikyt tik bulves ir malkas galima , kitais atvejais statai ATV i aikstele ir ramu. o jei garazas vilniaus, ar kauno centre ar signalizacija pades? -aisku pades. Jei garaze tarp kauno ir jonavos prirakinsi ATV tai galvoji jis liks ten stoveti ir jo nepavogs? tikrai pavogs
5. Vagis nelys i garaza nezinodamas kas jame yra,o jei lys tai tikrai ne i ta kuriame yra signalizacija.
Jeigu lys į tą, kuriame yra signalizacija, tai tikrai žinos ko nori

Butent!
6. Jei vogs ATV su juo tikrai nevaziuos kraus i busa ir isves, o jei taip tai ta tavo trosa prikabins prie kablio ir visogero isples su visu pusasiu ir pizdu pakraus ir isves.
Su tokia jėga lupdamas pažeisi ne tik pusašį. Abejoju, kad einant vogti atv, tam nesiruošiama. Paprasčiausiai nukirps. Šiandien pats Senukuose kilnojau replikes (tik dėl įdomumo), bet jos nebrangio. Tikrai.
Manau teiginis kad vagis zino net kur cigaretes laikai labai teisingas, tam bus pasiruosta bulgarke, ar reples kirpimo ..
Su 1 tavo teiginiu kad maziau pasakot pazystamiem sutinku.
Super! Taip turime elgtis kiekvienas, norintis bent kažkiek apsaugoti savo turtą. Juk nekalbame, kurioje vietoje ir kaip saugome pinigus?!
Taip tai apsauga bet ar ji isgelbes jus nuo to kad nepavogtu ATV? galbut jei tai jusu nuosavo namo garazas, kitais atvejais manau tikrai ne.
Aš, asmeniškai, pasistengsiu, kad mano atv tarnautų man. Jei kas nori jį tiesiog pasiimti, lai pasistengia. Nemanau ir niekas man neįrodys, kad kiekviena papildoma apsauga nieko verta. Beja, galvoju užsisakyti Kryptonite New York Lock, pasidaryti įbetonuotą atvirkščios U formos grūdinto plieno kilpą ir bent taip dar labiau saugoti savo keturratį (neskaitant dabar esančių apsaugų, kuri yra tikrai ne viena). Atminkite, kad tik keliais būdais rakindami savo turtą (tiek atv, tiek mopedą ar dviratį), jūs išsaugote daugiau šansų jį turėti. Vėliau nebus tas laikas galvoti, kad galėjau nusipirkti "brangią" grandinę ar kitą spyną už 500 Lt. Ar verta rizikuoti?