Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas Dabar yra 11 Spa 2026 10:58

Atsakyti į temą  [ 80 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
 Jusu pirmas moto? arba kokie buvo iki ATV 
Autorius Žinutė
50cc
50cc

Oi žiūriu čia žmonės tikrai geros ir įdomios patirties tureję su mocais, kad aš taip.... :) Mano pirmasis tai buvo motoroleris Honda Cygnus 125 kaip pirmas tai atrodė, kad lekia kaip monstras :-"] toliau sekė čioperiukas Honda Rebel 125 . Visai smagus buvo tik galios akivaizdžiai trūko. Toliau jau rimtesnis aparatas atsirado Yamaha yzf600 , o čia tai dalykas buvo, prieš jį praėję kaip dviračiai buvo :D , nes kaip taisyklė ką nusiperku vis neparduodu, tai dėl įdomumo ar kvailumo pasiimdavau kokį motorolerį, tai jausmas tikrai kaip su dviračiu (n) Paskui pagaliau pirmas keturatis, qvinkis kažkos (made in shikna) :-"] po savaitės atiduotas atgal senukams 8) na ir pagaliau kažkas normalesnio Yamaha bruin 350. Tikras malonumas, bet deja greit pasidarė per silpnas, sekantis pirkinys Brp 800 max, kuris galios turi pakankamai, bet sunkus žiauriai, tai kartais nevengiu ir ant Yamahos užsėst pasidžiaugti (y) :)

05 Kov 2008 23:39
Aprašymas
50cc
50cc

Pradzia buvo daug daug motoroleriu ir kitu vaziuojanciu :

Honda Bali

Malaguti F12

Honda x8rs

Yamaha Neos

Aprilia RS50

Peugeot Trekker

Yamaha BWS

Honda CR125

Aprilia SR50

Italjet Formula125 (sitas piktas)

Tada ejo pora masinyciu :

Suzuki Baleno

Jeep Wrangler YJ

Opel Astra Turbo (dabartine)

Keturraciai(skurdoka patirtis):

Honda trx250 (parduotas)

Kitas,manau,bus Arctic Cat 4x4

06 Kov 2008 10:37
Aprašymas
50cc
50cc

Technika: polaris sportsman
tamisp wrote:Pradzia buvo daug daug motoroleriu ir kitu vaziuojanciu :

Honda Bali

Malaguti F12

Honda x8rs

Yamaha Neos

Aprilia RS50

Peugeot Trekker

Yamaha BWS

Honda CR125

Aprilia SR50

Italjet Formula125 (sitas piktas)

Tada ejo pora masinyciu :

Suzuki Baleno

Jeep Wrangler YJ

Opel Astra Turbo (dabartine)

Keturraciai(skurdoka patirtis):

Honda trx250 (parduotas)

Kitas,manau,bus Arctic Cat 4x4

o kodel renkiesi butent arctic cat?? :) (atsiprasau ne i tema bet vistiek)

06 Kov 2008 13:36
Aprašymas
800cc
800cc

Nelabai supratau šitos temos reikalingumo ir kokios naudos ji duoda keturatininkams.......ir kam gali būti idomu skaityti 3 puslapius mocų pavadinimų... bent jau nuotraukos būtų.....na bet jei tokių ira kam idomu tai....reik ir man kolekcija parodit.... :-"] :-"] :-"] http://user.dtiltas.lt/krautuve/" onclick="window.open(this.href);return false; spausti ant ,,TRANSPORTAS,,.....gal kas usinorės koki nupirkt :G

...po purvą braidom,ligas baidom...

06 Kov 2008 23:38
Aprašymas
50cc
50cc

tikslas yra toks kad vieni kitu idomu isgirsti kokia technika tureja :)

naudos? ar visada reikia siekti naudos???

07 Kov 2008 11:49
Aprašymas
250cc
250cc

konstruktor wrote:Nelabai supratau šitos temos reikalingumo ir kokios naudos ji duoda keturatininkams.......ir kam gali būti idomu skaityti 3 puslapius mocų pavadinimų... bent jau nuotraukos būtų.....na bet jei tokių ira kam idomu tai....reik ir man kolekcija parodit.... :-"] :-"] :-"] http://user.dtiltas.lt/krautuve/" onclick="window.open(this.href);return false; spausti ant ,,TRANSPORTAS,,.....gal kas usinorės koki nupirkt :G

jei toks protingas,norejau paklausti ar turi tu vaikysteja turetos mototexnikos foto???galvok ka rasai!!! retas kuris turi savo pirmos motorkes foto.ir jei tau neidomu ,nereiskia kad kitiems neidomu!normaliam zmogui turinciam bet kokia moto texnika bet kokia informacija duoda naudos,aisku muzikeliui is kaimo gludumu ji neduos jokios naudos :D

07 Kov 2008 18:41
Aprašymas
800cc
800cc

Joooo...galėčiau papasakot apie ,,šleivakoja,, Ryga (s) ...čiaudėjinti IŽa :G ...ir JAWA su vieno cilindro ,,klimaksu,, (z) ....ir dar panašių aparatų...bet nemanau kad čia kam idomu....man šita tema panašiau i ,,KAI AŠ JAUNAS BUVAU,,......O laimuti savo stiliui ištikimas kaip rakštis subinėj...Jei nepritari jam reiškia prieš ji..... rundi prikuo prisikabintė..šou ka netor kou veiktė kiaušius laiža (h)

...po purvą braidom,ligas baidom...

07 Kov 2008 21:45
Aprašymas
250cc
250cc

konstruktor wrote:Joooo...galėčiau papasakot apie ,,šleivakoja,, Ryga (s) ...čiaudėjinti IŽa :G ...ir JAWA su vieno cilindro ,,klimaksu,, (z) ....ir dar panašių aparatų...bet nemanau kad čia kam idomu....man šita tema panašiau i ,,KAI AŠ JAUNAS BUVAU,,......O laimuti savo stiliui ištikimas kaip rakštis subinėj...Jei nepritari jam reiškia prieš ji..... rundi prikuo prisikabintė..šou ka netor kou veiktė kiaušius laiža (h)

:D ne visiems taip nesiseke su sleivakojom rigom,ciaudanciais izais ir t.t.,o tema tikrai idomi! bent jau idomesne uz tokias kaip;noriu keturacio uz .... litu!nu supratai kokia tema :D ir cia ne mano stilius,o mano nuomone!!!!ir gali visi nepritart ar pritart!!!ir jei neturi noro rasyti apie savo liudna motorizuota vaikyste,nerasyk! o jei neturi kas veikti,tai pabandyk kaip toi savo patarlei :D

08 Kov 2008 01:36
Aprašymas
50cc
50cc

pritariu laimiui...

ogal konstruktor vaikyste labai sunki buvo (s) :-{ (!?)

jai tema nebutu idomi nebutu niekas cia rases :P

08 Kov 2008 08:29
Aprašymas
50cc
50cc

pradejau nuo suzuki GS500 paskui suzuki GSX R 750 89 metu,GSX R750 93M, GSX R750 97M ,

dabar kawasaki KFX 700

08 Kov 2008 08:49
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Atsakyti į temą   [ 80 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: