Ateinanti savaitgali busiu prie veisieju... Zinai emiljan, paveisininku kaima ? Ten turim sodyba, tai beveik kiekviena savaitgali ten bunu... Prie druskininku galiu atvaziuot esant reikalui....
Povilas wrote:Ateinanti savaitgali busiu prie veisieju... Zinai emiljan, paveisininku kaima ? Ten turim sodyba, tai beveik kiekviena savaitgali ten bunu... Prie druskininku galiu atvaziuot esant reikalui....
Labas Emili, buvau nuvaziaves prie tavo tramplyno ir trasos (+) Trasa ten visai nemaza ir tikrai nebloga, bent jau man toki ispudi padare (y) tik kazkas ten miska kerta ir vercia tiesiai ant kelio :F O tramplyna man atrodo jau spejai uzaugint :O
jo primete man an trasos medziu.bet pasitrauksiu kada ir vel su kastuveliu reiks nuvaziuot.
sendien su draugu pralekem pro vistinyka link vieciunu.poto liskiavos baznycia matem kitoi pusei nemuno poto kirtom kelia link merkines ir atsidurem ant t sankryzos latezeris kabeliai varena.
Trumpai pralekiau penktadieni vakare Planavau truputi anksciau, bet isvariau is garazo ir po kokiu 4km pajauciau, kad kazko metosi po kelia. Pasirodo galini rata kazkur prakirtau gryzau i garaza, nuemiau rata suklijavau ir vel isvaziavau (+)
100 km misku su sportu jau sis tas, taip ir turetu but
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume