Sveikas, o kaip ta tavo Come up deveta atrodo, kokia bukle? Nes mano suzukio kingquado gervytes varyklis nusprogo, taigi reik kazka daryti, nebusi be gerves Ir siaip gal kas turite kokiu normaliu variantu duokite zinoti, padetumete kolegai
Nežinau kaip kitiem, bet man nebraidant po purvus iki klyno pilnai užtenka http://www.motorider.lt/aksesuarai/gerv ... highlander kai reikėjo išsitraukiau su ja, žiemą sniego stumdymo peilį kilnojo, ir esu patenkintas
tokia turejau ant savo senojo moco,bet kiek zinau dabar pas jas reles labau blogos,reikia iskart gera nusipirkti.
Pigesniu Dragonu (maverikų) relės prastos, highlanderių viskas gerai....
_________________ ex Suzuki LTR474 K8 ex Kawasaki KFX 700 ex Yamaha YFZ 450 SE ex Can Am Outlander Gorilla Edition ex Can Am DS450 race ready Can Am OutlanderXT 800R stalažas
Sveiki visi! Gal kas turit gerves Warn 2000 instrukcija ar brezinius kaip ten kas turi buti sudeta atai mano galinei gervei pakeitus perjungimo dangteli nesitraukia trosas laisva eiga o su varikliu ir susisuka ir issisuka gerai. Manau vel koki dantrati netaip busiu imontaves...... ;/ Buciau labai dekingas uz info.
Sveiki visi! Gal kas turit gerves Warn 2000 instrukcija ar brezinius kaip ten kas turi buti sudeta atai mano galinei gervei pakeitus perjungimo dangteli nesitraukia trosas laisva eiga o su varikliu ir susisuka ir issisuka gerai. Manau vel koki dantrati netaip busiu imontaves...... ;/ Buciau labai dekingas uz info.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume